Наградна игра

Наградна игра

АВТ Интернатионал приредува наградна игра „Фудбалска забава“ ( Дозвола за приредување на наградна игра )

Прочитајте ги правилата на наградната игра „Фудбалска забава“ тука 

AWT International им честита на среќните добитници! Наградите може да се подигнат во рок од 60 дена, од понеделник до петок, во интервал од 12 часот до 16 часот.

Добитниците на наградната игра  „Фудбалска забава“ можете да ги видите тука