Наградна игра Colgate, Palmolive, Ajax и Tinex

Дозвола за приредување на наградна игра
Прочитајте ги правилата на наградната игра тука.

Извлекувањето се одржа на 22.06.2022 во 12:00 часот.
Целосната листа на добитниците од извлекувањето можете да ја видите ТУКА.
ИЗВЕСТУВАЊЕ: Наградите може да се подигнат од Супер Тинекс маркетот во East Gate Mall, во рок од 60 дена. Достава до домашна адреса не вршиме!