Наградна игра Listerin

АВТ Интернатионал приредува наградна игра „21 ден предизвик со Listerine“
(Дозвола за приредување на наградна игра).
Прочитајте ги правилата на наградната игра „21 ден предизвик со Listerine“ тука.