Наградна игра Colgate

АВТ Интернатионал приредува наградна игра „Дали сте Тотално подготвени?“
(Дозвола за приредување на наградна игра)
Прочитајте ги правилата на наградната игра „Дали сте Тотално подготвени?“тука